Jeg vil jo ikke lige påstå at det er billigt at få lavet et nyt køkken, men det gør det unævneligt noget nemmere, hvis man kan få finansieret sit køkken, når man har besluttet jeg for at gå i gang med projektet “Nyt køkken”, for så er der en ting mindre at skulle tage stilling til – og man kan måske få opfyldt sin drøm og lige det køkken man kunne tænke sig, uden hele tiden at skulle koncentrere sig om hvor mange penge det løber op i. for mig, var det en enorm lettelse og hjælp, og jeg fik det mest fantastiske køkken med denne hjælp fra Kitchenbutler.dk. Det var nemt at få finansieret køkkenet, og Kitchenbutler var enorm gode til at rådgive og vejlede mig i processen med at finde den bedste løsning for mig i forhold til mit drømme køkken.

Kitchenbutler.dk en stor hjælp

Jeg kan kun anbefale Kitchenbutler hvis man står og skal have et nyt køkken – jeg følte mig tryg og godt behandlet under hele processen. Jeg startede med at finde ud af om jeg i det hele taget havde råd til et nyt køkken, og da det var på plads, kunne jeg gå i gang med at vælge mine favoritter i elementerne og hvidevarerne. Selvfølgelig havde jeg brug for kitchenbutlers ekspertise i forhold til hvad der kunne lade sig gøre og hvad ikke. Jeg fik et uforpligtende tilbud, som var rimeligt i forhold til mine drømme – og vupti, så var der gang i tingene – alt klappede.