Det kan være en stor omvæltning, hvis der sker en familieforøgelse. Selv om det er et ønskebarn, kan det lægge stort pres på hverdagslogistikken, fordi man ikke længere har samme plads som tidligere. Man skal jo have plads til det hele. Ikke alene skal man have plads til alle dem, der bor i hjemmet, men man skal også have plads til alt det, der bliver brugt i løbet af dagen – det kan være idrætstøj, festkjoler, sko og tøj til skiferien. Det er utroligt at tænke på, hvor meget vi har derhjemme i skufferne og i skabene, men vi skal jo have det, hvis hverdagen skal hænge sammen.

Livet fylder

Med flere børn i hjemmet, så er man afhængig af praktiske løsninger og smarte pladsoptimerende løsninger. Heldigvis kan du købe både køjesenge og garderobeskabe, der dækker dine behov. Vi har valgt at specialiseret os i salg af køjesenge og garderobeskabe, der får det bedste ud af den plads, der er i hjemmet. Ingen hjem er ens ens, og det afspejles i vores udvalg, der rummer løsninger til enhver smag og pengepung. Se mere her:
Garderobeskabe

Vores garderobeskabe kan sammensættes, så de matcher hjemmest behov. Så kig jer omkring i hjemmet, og dan jer et overblik over, hvad I har behov for, og find så løsningen hos os. Vi glæder os til at hjælpe endnu en familie med at få styr på sagerne, så der eksempelvis er ét garderobeskab med tøj til vinterferien og andet tøj til udendørsaktivitet som huer, vanter, tørklæder og støvler, ét garderobe skab med tøj til særlige lejligheder, hvor kjolerne hænger side om side, og hvor de pæne jakkesæt hænger godt beskyttet og i det hele taget garderobeskabe, der matcher antallet af beboere i hjemmet. Det handler ikke kun om at få tøjet af vejen, men også om at kunne finde det, når man skal bruge det.