brugt it er et stort område i dag, og det er det fordi, at man kan finde en masse applikationer, som folk har skilt sig af med, blot fordi der er kommet en ny model på markedet. Her snakker man ikke typisk om modeller der er flere år gamle, her snakker man måske om modeller der er et år gammelt. Hvis man bliver ved med at skifte ud i tingene, kommer der også et meget stort overflåd af teknologiske apparater.

Så det ville blot blive værre end det er allerede, og man vil blot give anledning til, at endnu flere ting bliver smidt af i områder hvor man ikke har mulighed for at komme af med det ordentligt. Det er noget som man kalder miljøracisme, og det er en ting som sker i tredjeverdens lande, hvor man ikke har mulighed for at kontrollere det. Man ved blot at man har sparret sig selv for en masse penge ved at bruge en billig tredjepart.

Spar en formue på alle dine kommende apparater

Er man ude efter en mobiltelefon, en computer eller måske en tablet, er der alt andet lige også rigtig meget og finde her på nettet. Har man nogle børn som fortjener en, men måske ikke lige er noget man har råd til her og nu. Så er det jo også det perfekte sted for en, og finde nogle billige priser på tingene. Det samme gælder for virksomheder, som er ude for at spare lidt penge på en server de skal have købt.

Det er skam heller ikke noget man behøver at købe fra ny eller være bange for at der eksistere gammelt data på. Det er noget som er blevet håndteret i det man har taget det ind, og valgt at videresælge det. Det er ikke fordi man skal være bange for, at købe en server, hvor man finder en eller anden fil med nogle følsomme informationer. Så det eneste man kan se frem til her, er alle de gode priser, som man ender med at finde hvis man vælger og klik her og sortere igennem det hele.