Stress kan vise sig i mange former, og selvom stress er en psykisk sygdom er det ikke uvant, at stress, som oftest, også viser sig som psykosomatiske symptomer. Det vil sige, at man, udover at have det dårligt psykisk, også får det dårligt fysisk. Når man taler om stress, er det vigtigt, at man får den helt rette stress behandling. Det kan være svært at finde ud af, hvordan behandles stress, og derfor kan det være en rigtig god idé, at man får hjælp af nogen, som er uddannet til at hjælpe mennesker med stress. En måde hvorpå man kan få stress behandling , er ved, at man tager til psykolog. Psykologer er uddannet til at hjælpe folk med stress, og de kan derfor også lære den stressramte værktøjer til, hvordan man kan håndtere sin stress.

Leder man efter psykologer, kan man eksempelvis tage et kig på PsykologNord. PsykologNord en en psykologklinik, som har tilknyttet en række forskellige psykologer. En af fordelene ved PsykologNord er, at de ikke har nogen ventetid, hvilket blandt andet skyldes, at klinikkerne har åbent alle ugens dage, også i weekenderne, hvor åbningstiden er fra klokken 9:00 om morgenen til klokken 21:00 om aftenen. Man kan således komme til psykolog med kort ventetid, og det er uanset, om det er hverdag eller det er weekend. PsykologNord har klinikker fordelt over landet, hvor klinikkerne ligger i henholdsvis Aalborg, Århus, Herning og Odense. Så hvis man bor i en af de kommuner, eller tæt ved, kan man med rette komme forholdsvist hurtigt til psykolog. Faktisk er det muligt, at man kan få en tid hos PsykologNord indenfor 24 timer.

I disse corona-tider kan der være mange, som ikke er tryg ved at skulle mødes fysisk ansigt til ansigt med et andet menneske. Det kan også være, at man lider af social angst, har skæve arbejdstider, eller måske arbejder i udlandet, og derfor ikke har mulighed for at møde fysisk op. Derfor tilbyder PsykologNord, at man kan få online-terapi.