Mortensaften nærmer sig og det er tid til at planlægge en uforglemmelig aften med familien eller vennerne. Og hvad er bedre end at tilbringe aftenen på Munkebjerg Hotel, hvor gastronomien er i topklasse? På Munkebjerg Hotel kan du nyde et festmåltid med gourmetdelikatesser og nyde en af de bedste måltider i dit liv. Her kan du forkæle dig selv og dine gæster med deres lækre Mortensaften-menu (Se Mortensaften vejle), der vil give dig en smagsoplevelse i særklasse.

Munkebjerg Hotel er kendt for sin lækre og eksklusive gastronomi, og det er ikke anderledes på Mortensaften, hvor køkkenet går all in for at levere en smagsrig oplevelse. På den ene side af bordet vil du finde røget ørred med et twist af lime, syltede svampe og smørristet rugbrød. På den anden side står der en pocheret kalvetyksteg med hvidløgsmos, rosmaringlaserede rodfrugter og glaserede perleløg. Begge retter bliver præsenteret på den mest professionelle og elegante måde, og det bliver en perfekt oplevelse for alle med en passion for mad.

Munkebjerg Hotel mestrer ikke kun de lækre Mortensaften-retter, men også desserterne. Første dessert er julehjertet, en chokoladekage med figner og peber, hjemmelavet nougat is og friske bær. Og den anden dessert er Hannas Oldemors Æblekage, en opskrift fra Munkebjerg Hotels køkkenchef Hans Jørgen. Retten består af en æblekage på en bund af knust småkager, revet æble og kanel, vaniljeis og et sprødt chiasæd.

Munkebjerg Hotel er det rigtige sted at fejre Mortensaften, til trods for at årets rundvisninger måske er begrænset på grund af COVID-19. Menuen og omgivelserne vil få dig til at glemme alle bekymringerne, og du vil være i stand til at nyde maden og bede om mere. Menuen er godt afstemt og sammensat for at give dig en førsteklasses oplevelse, og deres service er uovervindelig. Maden serveres på en meget professionel og elegant måde i et flot miljø, der vil gøre din aften uforglemmelig.

Undtagelsestilstanden har påvirket vores måde at planlægge og fejre på, men Munkebjerg Hotel sikrer sikkerheden for sine gæster og personale ved at følge nøjagtige retningslinjer i henhold til Sundhedsstyrelsens standarder. Så alt, hvad du skal gøre, er at tage dig af dine nærmeste og nyde en lækker Mortensaften-menu.